Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
În derby-ul londonez, Chelsea o învinge pe Arsenal, cu scorul de 1-0
 

 
București, 25 Ianuarie 2016.

În derby-ul londonez, Chelsea o învinge pe Arsenal, cu scorul de 1-0

Arsenal-Chelsea-0-1Stadionul Emirates din Londra, a găzduit duminică derby-ul londonez dintre Chelsea și Arsenal, încheiat cu 1-0, urmare a golului marcat de Diego Costa, din minutul 24.

Meciul disputat din Premier League, a fost în cadrul etapei a 23-a, fiind condus la centru de arbitrul Mark Clattenburg, care a luat o decizie curajoasă în defavoarea gazdelor.

Arsenal a jucat în 10 jucători, din minutul 18, datorită eliminării lui Mertesacker, la un contact cu Diego Costa, în calitate de ultim apărător.

Tehnicianul interimar al echipei Celsea, Guus Hiddink, a declarat după meci: "Știam că atunci când te duci pe terenul lor, va fi destul de greu să câștigi, dacă nu preiei inițiativa în meci".

Guus Hiddink a mai declarat: "Sper că, Diego Costa să nu fie neliniștit. A fost concentrat pe postul său, ceea ce este un lucru bun la el. S-a întrebuințat, atât cât a fost nevoie. Am fost neînvinși de sapte jocuri la rând, dar nu a fost îndeplinit obiectivul, pentru că au fost și rezultate de egalitate. Acesta este un pas de a merge pe această cale".

"Dacă rămânem neînvinși, dar e un decalaj mare, echipa știe acest lucru, dar vreau să văd ambiția echipei mereu, putem să ajungem pe locul al patrulea, vom vedea", a spus Hiddink în încheiere.

Arsene Wenger, tehnicianul echipei Arsenal, a declarat după meci: "Este o rușine pentru efortul depus într-un joc și ieși din el, fără niciun punct. Noi ar fi trebuit să terminăm jocul, cu cel puțin 1-1, am avut multe ocazii, poate nu au fost clare, dar ar trebui totuși să fructificăm măcar una, chiar și în zece oameni".

"Nu pot influența decizia arbitrului, nu știu dacă a greșit sau nu. Noi trebuia să ne concentrăm pe jocul nostru. Costa a obținut eliminarea lui Mertesacker, precum și la meciul anterior a altui jucător, este deștept. Cred că punctele sunt mai important decât emoțiile. Lupta va fi strânsă pentru titlu până la sfârșit și vor fi multe echipe implicate în ea", a mai declarat în încheiere Wenger.

În Premier League, după 23 etape, Chelsea ocupă locul 13 cu 28 puncte, în timp ce Arsenal, ocupă locul 3 cu 44 puncte. În cazul unei victorii a elevilor lui Wenger, ar fi fost situați pe prima poziție a clasamentului.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.