Megamenu for Bootstrap
 


București, 03 Decembrie 2017

În derby-ul etapei a 20-a, CSU Craiova învinge FC Viitorul, scor 3-1

Craiova-Viitorul-3-1-et-20

CSU Craiova a reușit să câștige partida cu FC Viitorul, disputată sâmbătă, pe noua arenă Ion Oblemenco, scor 3-1, în prezența a peste 15 mii de fani olteni, dotați cu steaguri alb-albastre, mascote trimise pe gazon.

Prima repriză, deși dominată de craioveni, care au ratat câteva ocazii clare de gol, s-a încheiat cu scorul de 1-0, în favoarea echipei FC Viitorul, prin reușita de excepție a lui George Țucudean, cu trei minute înainte de pauză.

Din minutul 58, atunci când Țîru a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, la un henț în careu, echilibrul partidei s-a rupt. Mitriță a reușit egalarea, transformând penalty-ul, pentru ca,elevii lui Devis Mangia, sprijiniți frenetic din tribune, să mai puncteze prin Nicușor Bancu și Cristi Bărbuț, în minutele 62 și 77.

După meci, minute în șir, fanii din tribune și-au aplaudat idolii, pentru prima victorie cu greutate de pe noua arenă, mai ales că, au trecut pe locul doi în clasament, cel puțin provizoriu, în lupta cu o contracandidată la un loc de play-off.

Nicușor Bancu, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, autorul unui gol, a declarat după joc la postul TV Digi, următoarele: „Mă bucur că în această seară mi-a ieșit și jocul, nu doar mie ci și colegilor. Eu zic că am dominat jocul din primul minut până în ultimul și victoria este meritată. Până la urmă este bine că am reușit să înscriem trei goluri și la pauză, mister ne-a motivat, ne-a spus că am jucat foarte bine în prima repriză și să continuăm să dominăm, să mergem peste ei, pentru că, cu siguranță vom marca două sau trei goluri, ceea ce s-a și întâmplat și am reușit să obținem victoria.”

„Suporterii au fost minunați! În sfârșit ne simțim și noi acasă și ne mândrim că suntem olteni. Când echipa câștigă, este și meritul suporterilor în mare parte”, a mai spus în încheiere Nicușor Bancu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii