Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 Iulie 2017

În derby-ul etapei a 2-a, CFR Cluj învinge FC Viitorul, scor 2-0

CFR-Viitorul-2-0-etapa-2

CFR Cluj a câștigat în derby-ul etapei a doua, scor 2-0, cu FC Viitorul, în partida disputată sâmbătă la Cluj, prin golurile marcate de Urko Vera '16 și Boli- autogol- '83.

Urko Vera și Culio, în mare vervă de joc, au fost jucătorii determinanți ai CFR-ului, în obținerea celor trei puncte.

În minutul 25, atunci când gazdele conduceau cu 1-0, am asistat la o fază controversată la poarta lui Vîtcă, în care personajul principal a fost arbitrul de centru Marius Avram. Urko Vera reușise să marcheze un gol cu mâna, mai întâi centralul partidei acordase gol, apoi a fost anulat, după protestele îndelungi ale jucătorilor echipei FC Viitorul și după consultarea în cască cu arbitrii asistenți.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „De obicei, ca antrenor, nu câștigam în primul meci de acasă. Mă bucur că am reușit și am spart gheața, mai ales că am jucat împotriva campioanei, o echipă foarte bună. După opinia mea, este o echipă mai bună ca anul trecut, chiar dacă astăzi, n-au arătat-o. Cu Marius Constantin, cu Herea și Eric, chiar cred că au o echipă mai bună, pentru că până în momentul de față, n-au pierdut niciun jucător.”

„Atitudinea jucătorilor mei a fost una pozitivă. Am studiat foarte mult jocul lui Gică, știam că vor juca numai pe spații scurte între ei, Am încercat să-i oprim, să profităm de contraatac, de faze fixe și de atacantul nostru Urko Vera, care este foarte bun la jocul aerian. L-am văzut foarte motivat la antrenamente pe Urko Vera și de aceea l-am băgat”, a mai spus Dan Petrescu, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii