Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 Aprilie 2017

În derby-ul Moldovei, CSM Poli Iași învinge FC Botoșani, scor 2-1

Iasi-Botosani-2-1-play-out

După victoria cu scorul de 2-1, a echipei CSM Poli Iași, cu FC Botoșani, din partida de play-out, etapa a 5-a, disputată sâmbătă la Iași, ieșenii își mențin în continuare prima poziție din clasament, cu 28 puncte, în timp ce botoșenenii ocupă locul 3 cu 23 puncte.

Golurile au fost marcate de Ștefănescu, în minutul 4 și Bosoi, minutul 26, pentru CSM Poli Iași, respectiv Golofca, micutul 57, pentru FC Botoșani.

Dacă fotbalistic, la echipa ieșeană stă aproape perfect în play-out, având 13 puncte din 15 posibile, nu același lucru putem spune de situația financiară a clubului.

Antrenorul echipei Eugen Neagoe, a comentat după meci, despre aspectul financiar deosebit de greu prin care trece echipa, la flash-interviul de după meci, la televiziunea Digi, spunând: "Înainte de a vorbi despre joc, aș vrea să le mulțumesc băieților pentru modul cum s-au dăruit în această seară, pentru efortul fantastic pe care l-au făcut, cu toate că este o situație destul de grea. Sunt neplătiți de 3 luni de zile, n-au primit niciun ban. Au probabil 10 luni în care nu și-au plătit chiriile, unii dintre ei sunt la un pas să fie dați afară din casă. Cu toate acestea, băieții aceștia sunt admirabili, inclusiv la antrenamente și cred eu că trebuie mai multă atenție din partea tuturor."

"Din păcate și eu și Florin Prunea, chiar dacă vorbim în fiecare zi cu ei, din păcate nu știu cât se va mai putea continua, pentru că nu au nicio siguranță. În fiecare zi, ne pun aceleași întrebări, efectiv nu știm ce să le mai spunem. De mințit, nu pot să-i mint. În afară de faptul că-și respectă meseria așa cum trebuie, merită felicitări pentru tot efortul fantastic, pentru înțelegerea de care au dat dovadă, pentru că, probabil, alți jucători refuzau să se antreneze, să intre în cantonament. Mi-aș dori ca domnul Primar și Consiliul Județean să vină alături de echipă, să vorbească, să explice situația jucătorilor, pentru că este păcat, suntem într-un moment bun," a spus în încheiere Eugen Neagoe.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii