În continuare, Ionel Dănciulescu, rămâne util echipei
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 În continuare, Ionel Dănciulescu, rămâne util echipei

Dinamo-U-Cluj-6-0Bucuresti, 24 august 2013. Dinamo a obţinut un scor categoric cu U. Cluj, 6-0 prin golurile reuşite de Curtean care a transformat două penaty-uri, Boubacar, Luchin şi Rotariu. Este inexplicabil desfăşurarea patidei, astfel până în minutul 25, clujenii au avut cele mai mari ocazii de gol, culminând cu cea a lui Borza din minutul 2, care a tras mult pe lângă poartă . După acest minut, Balgradean a șomat în poartă.

Cu câteva minute înainte de pauză, Cosmin Matei centrează regulamentar pentru Danciulescu care înscrie însă se semnalizează offside eronat şi golul este anulat.

După acest rezultat, antrenorul clujenilor Ionel Ganea a spus pentru Digi Sport: "În primul rând, vreau să felicit Dinamo, pentru că a meritat victoria și scorul este de asemenea meritat. Am început foarte bine meciul, dar dacă nu am înscris, meciul a devenit foarte greu. Am devenit rușinea țării. Un rezultat meritat pentru Dinamo. Ei treceau printr-un moment nu tocmai fericit, dar din păcate nu am reușit să profităm de acest lucru."

De partea cealaltă, Gigi Mulțescu a declarat: "Crezul nostru este acela să jucăm cât mai ofensiv. Acesta este motivul pentru care nu ne-am oprit nici după golurile trei sau patru. Dănciulescu a jucat foarte bine și d-aia l-am păstrat și în vară, când au fost mulți contestatari. S-a văzut azi cât de util poate fi. Matei a jucat și el foarte bine azi, a făcut mare risipă de efort."

În celelalte două partide din cadrul etapei a șasea, disputate ieri seara, Săgeata Năvodari a învins pe Viitorul Constanța cu 3-1, iar FC Brașov a reușit o victorie cu 2-1 în ultimile secunde ale meciului împotriva echipei Poli Timișoara.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash