București, 26 Iunie 2019

În al 2-lea amical al verii, FCSB învinge divizionara C, SR Brașov, scor 4-0

../Imagini-005-2019/Mihai-Pintilii

Marți, la Brașov, pe stadionul Silviu Ploeșteanu, fost stadion Tineretului, FCSB s-a impus cu scorul de 4-0, într-un meci amical, împotriva echipei SR Brașov, ce activează în Liga a 3-a. Golurile au fost marcate de Planic, minutul 4, Florin Tănase, minutele 6; 57 și Dumitru, minutul 90+2.

La meci au asistat câteva mii de suporteri ai echipei gazde, care și-au încurajat echipa pe tot parcursul jocului, deși a fost condusă încă din minutele de început. Am mai putut consemna, retragerea din activitatea de fotbalist, a atacantului echipei SR Brașov, Răzvan Mitroi, în vârstă de 35 ani.

Lipsiți de aportul jucătorilor care evoluează la turneul final al EURO 2019-U21, pentru selecționata României, Dragoș Nedelcu, Denis Man și Florinel Coman, antrenorul FCSB, Bogdan Andone, a efectuat mai multe schimbări, în special după minutul 60, pentru a vedea la lucru și tinerii care fac parte din lot.

După amicalul cu SR Brașov, mijlocașul și căpitanul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: „Pregătirea merge bine, sperăm să nu avem accidentări. Ne bucurăm pentru jucătorii care pleacă, vom crește pe cei care vin din spate. Asta ne este meseria și vedeți Naționala U21 ce meciuri face și ușor-ușor sper să fie foarte bine. Relația cu antrenorul Bogdan Andone este foarte bună, este un antrenor foarte bun, îl respectăm. Alături de mine, mai sunt jucători cu destulă experiență, care îl vom ajuta cu tot ce are nevoie. Sper ca atunci când apelează la noi, să-i oferim toate soluțiile și tot sprijinul din teren. Când începem campionatul, noi totdeauna vrem locul întâi, acuma vom vedea, i-am și zis și lui în față, trebuie să aibe și puțin noroc. Pentru el este o provocare, acesta este și obiectivul nostru, câștigarea campionatului.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Steaua-Cupa-Romaniei-pe-Bucuresti

 

Citește și: Steaua își ia revanșa în fața echipei Carmen și câștigă Cupa României, faza pe București

Sâmbătă, pe stadionul Daco-Getica, Steaua a câștigat primul trofeu în noua eră, Cupa României, faza pe București, după finala câștigată contra celor de la Carmen...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X