București, 03 Martie 2018

În Ligue 1, Monaco învinge Bordeaux, scor 2-1, într-un meci al etapei a 28-a

Monaco-Bordeaux-2-1-et-28

Vineri, la Monaco, într-un meci din Ligue 1, al campionatului francez, Monaco a dispus cu scorul de 2-1, de Bordeaux și își consolidează locul al doilea din clasament.

Golurile au fost marcate de Jovetic, minutul 45 și Lopes, minutul 69, pentru Monaco, respectiv Vada, minutul 32, pentru Bordeaux. După acest rezultat, Monaco se află pe poziția secundă a clasamentului cu 60 puncte, în spatele PSG, locul 1 cu 71 puncte și un joc mai puțin. Locul 3 este ocupat de Marseille, cu 50 puncte. Bordeaux, ocupă poziția a 9-a, cu 36 puncte.

După victoria împotriva lui Bordeaux, Leonardo Jardim, tehnicianul echipei Monaco, a declarat, conform L'Equipe, următoarele: „Sper că avem un weekend bun. Vineri este deja perfect. Dar cel mai important este să spui, că Monaco a făcut un meci mare, cu multă calitate. Este cea mai bună primă repriză a sezonului. Am fost foarte fericit la jumătatea timpului de joc. Am făcut un joc colectiv foarte bun. Dar am pierdut cinci șanse de unul contra unul. În mod normal, îți pierzi încrederea în acele momente. Am câștigat multe dueluri. Nu punem presiune asupra lui Lyon și Marseille, punem presiune numai asupra noastră. Nu ne gândim la alții. Mai sunt 10 meciuri. Acestea vor fi 10 finale."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii