Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 12 Iunie 2016.

În Grupa A, a Campionatului European, Elveția învinge Albania, scor 1-0, în superioritate numerică

Albania-Elvetia, 0-1 Elveția a câștigat meciul cu Albania din Grupa A, a Campionatului European, în partida disputată sâmbătă la Lens, jucând cu un om în plus, datorită eliminării albanezului Lorik Cana, în minutul 36. Singurul gol al meciului, a fost marcat de Schär, în minutul 5.

După acest joc, clasamentul Grupei A, situează pe primele două locuri Franța și Elveția, cu câte 3 puncte, iar România și Albania ocupă locurile 3 și 4, fără nici un punct, după prima etapă.

Antrenorul echipei elvețiene, Vladimir Petkovic, a declarat după meci, la postul de televiziune Dolce Sport, următoarele: "Franța nu a avut un meci ușor, ieri seara, am văzut acest lucru, foarte clar. Noi am avut nevoie intervențiile portarului nostru în ultimele minute pentru a câștiga meciul. Trebuia să închidem jocul, iar la situațiile pe care le-am avut, trebuia să marcăm golul doi, golul trei, trebuia să fim mai concreți. Portarul lor Berisha, a făcut miracole, având câteva intervenții formidabile, în poziție de 1-1. România este din punctul meu de vedere, favorită să vină pe locul doi. Noi suntem outsideri. Trebuie să ne bucurăm de acest moment. Sunt mulțumit că nu am primit gol. Sperăm să închidem ecuația calificării încă din meciul cu România, pentru că România inspiră frică."

Antrenorul Albaniei, Giovanni De Biasi, a declarat după joc: "Am început meciul slab, iar miza jocului și-a pus amprenta. Am primit un gol, care, clar era de evitat. Momentul cheie al partidei a fost eliminarea lui Lorik Cana și cele trei ratări, care ar putut schimbat jocul. Cartonașul roșu a schimbat cu adevărat echilibrul jocului. A trebuit să ne schimbăm abordarea."

După meciul dintre Franța și România, De Biasi a spus: "Știam că Franța era favorită din start, Elveția și România, șansa a doua, noi încercând să scoatem rezultate în această grupă".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.