București, 16 Decembrie 2017

În 10 oameni, Astra învinge FC Botoșani, scor 2-1, în prima partidă a etapei a 22-a

Portarul-Iliev-meci-Astra-Botosani-2-1

Victorie deosebit de importantă a echipei Astra, obținută în meciul inaugural al etapei 22-a, în detrimentul celor de la Botoșani, care au obținut performanța negativă de a lega trei înfrângeri consecutive.

Meciul în sine a fost unul cu miză, de 6 puncte, ambele echipe aveau ca obiectiv ocuparea unei poziții de play-off. Giurgiuvenii și-au făcut meciul greu, chiar dacă reușiseră să conducă pe tabelă, încă din minutul 9, după ce Alexandru Ioniță reușise să transforme o lovitură de pedeapsă, întrucât atacantul Abang, a fost eliminat, primind cartonașul roșu în minutul 30, după o intrare hazardată cu talpa asupra adversarului, la o fază care nu anunța nimic, la mijlocul terenului.

În aceste condiții, tot cei de la Astra mai comit o gravă eroare, prin portarul Iliev, în minutul 62, când le-a făcut cadou un penalty moldovenilor, transformat de Mihai Roman.

Când meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate, cu 5 minute înainte de final, pe contraatac, giurgiuvenii dau lovitura de grație celor din Botoșani, prin Claudiu Belu, marcând golul care îi postează în clasament, cel puțin până la reluarea campionatului în februarie, pe un loc de play-off.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii