Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 01 August 2015.

În 10 jucători, Petrolul a terminat la egalitate cu Concordia

Concordia-Petrolul-2-2Concordia și Petrolul, s-au confruntat vineri într-un meci din cadrul etapei a patra a Ligii 1, la capătul căruia, scorul a fost egal, 2-2.

Petrolul a deschis scorul prin Moussa, în minutul 36, pentru ca peste patru minute, Faug-Porret face fault în careu, primește al doilea galben și este eliminat. Purece a executat lovitura de penalty și a ratat-o.

Pe finalul primei reprize, Benga marchează în propria poartă, cu o deviere spectaculoasă din 10 metri, stabilind astfel rezultatul după prima repriză, 1-1.

După pauză, lipsa unui jucător s-a resimțit și Petrolul se vede condusă în minutul 48, datorită unui gol frumos marcat de Serediuc.

Petrolul reușește să egaleze, în minutul 77, scor 2-2, prin Marinescu, în urma unui șut bine plasat din afara careului.

Laurențiu Marinescu, autorul golului egalizator al ploieștenilor, a declarat după meci la postul TV Digi Sport: "Din păcate, ne-m dorit să câștigăm aici, ne-am dorit trei puncte, nu știu dacă la faza penalty-ului trebuia să dea și cartonaș galben, dar puțin, prin eliminarea lui Faug-Porret, nu am reușit să ne impunem jocul. Eu zic că, prea ușor se dau cartonașe galbene, fotbalul este un joc mai dur și trebuie lăsat jocul, nu cred că la fiecare fază să fim sancționați cu cartonaș galben".

Datorită pealizării cu 6 puncte, Petrolul a ajuns în urma acestui rezultat la -3 puncte, clasând-use pe ultimul loc al clasamentului.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.