Imagini șocante din Anglia, accident la cursele de cai
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Imagini șocante din Anglia, accident la cursele de cai

Curse-de-cai-AngliaBucurești, 15 martie 2014. Calul Daryl Iacov, a încercat să sară peste o barieră și sa prăbușit peste o cameră TV. Aceasta rasă de cai nu va fi uitată curând în Anglia.

Bilanț rău pentru Cheltenham Festival: Trei cai morți, un armăsar nărăvaș și un jocheu care nu a trecut testul de alcool.

Cursa de cai din Gloucestershire este una dintre cele mai importante curse de cai din lume și una dintre cele mai grele. Începând cu anul 2007, 50 de cai au murit deja.

Tot în acest an, a trebuit să fie eutanasiate din cauza rănilor grave, în primele trei zile deja trei cai.

Calul Daryl Iacov, încă înainte de a începe cursa, a încercat să sară peste o barieră și sa prăbușit într- o cameră TV. Jocheul a fost dus la un spital cu răni.

Jocheul Ruby Walsh a fost dus la spital, după cădere de pe cal. El s-a ales cu brațul drept rupt. Calul a supraviețuit accidentului de groază !

Un alt jockey, conform Bild.de, a făcut senzație, Chris Timmons a fost retras din cursă după ce a picat testul de alcool ...

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash