București, 21 Octombrie 2018

Ilie Balaci a încetat din viață, la numai 62 de ani!

Ilie-Balaci

Veste tragică pentru iubitorii fotbalului și nu numai, primită în această dimineață! Ilie Balaci, minunea fotbalului românesc s-a stins din viață, la numai 62 de ani, în urma unui atac cerebral. 

Component al clubului Universitatea Craiova și al Echipei Naționale, Ilie Balaci a fost nevoit să pună ghetele în cui, în plină glorie, la numai 27 de ani, datorită unei accidentări cumplite la genunchi.

Ilie Balaci a avut o poziție tranșantă în 2012, atunci când FRF a decis să desființeze clubul Universitatea Craiova, când avea patron pe Adrian Mititelu, declarând, conform Fotbal flash, următoarele: „Dacă mâine se va înființa o echipă care să reprezinte fotbalul craiovean, această echipă va avea suporteri cât are acum Sportul! La Craiova nu se poate face o altă echipă. Este o glumă proastă această reinființare! Este doar o șmecherie ieftina! Nu am fost surprins de decizia dată, pentru că la noi în fotbal, soarta se decide de anumiți indivizi. Nu știu ce asociații de vânători de fotbaliști ajung să decidă soarta unei echipe precum Craiova și nu este normal", a tunat „Minunea Blondă”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Cristi-Sapunaru-oct-2018

Citește și: Cristi Săpunaru, înaintea meciului cu Serbia: „Sperăm ca și publicul să fie alături de noi”

Pe Arena Națională, au fost vândute, cu o zi înaintea meciului derby din Liga Națiunilor, grupa a 4-a, dintre România și Serbia, peste 40000 bilete...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X