Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 28 Martie 2016.

Iker Casillas, aproape de retragerea din activitate

Iker Casillas, SpaniaPortarul echipei reprezentative a Spaniei, Iker Casillas, care a fost folosit de selecționerul Del Bosque, titular în meciul amical cu România, a declarat că ar dori să mai adune jocuri internaționale.

Casillas a depășit recordul pentru cele mai multe partide jucate de către un jucător european, dar a recunoscut că se apropie de ieșirea din activitate.

În vârstă de 34 de ani, portarul, echipei FC Porto și-a arătat clasa și în partida amicală de duminică cu România, bifând a 166 prezență pentru selecționata Spaniei.

"Timpul de retragere se apropie și mai mult. Este clar că timpul trece pentru toată lumea și eu nu fac nici o excepție. Am speranța și aș dori să fiu cu această echipă plină de tineri. Nu știu dacă e ultimul meu joc la naționala Spaniei și de aceea mă bucur de fiecare zi", a declarat Casillas reporterilor, potrivit Reuters.

Casillas a depășit recordul deținut de mijlocașul Vitalijs Astafjevs, din Letonia, care nu mai este în activitate, în top-ul european, privind numărul de selecții, cu 166 jocuri internaționale.

El a câștigat cu Spania EURO 2008 și 2012, Cupa Mondială 2010, precum și cinci titluri din La Liga, cu Real și trei titluri de Liga Campionilor.

A plecat de la Real Madrid anul trecut, să se alăture FC Porto, dar a fost prima alegere pentru Spania a antrenorului Vicente Del Bosque, în timpul campaniei de calificare Euro 2016, jucând în șapte din 10 meciuri, in defavoarea portarului lui Manchester United, David De Gea.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.