căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Ibrahimovic și Cavani pot fi compatibili la PSG

Cavani-gol-impotriva-BrazilieiBucuresti, 08 iulie 2013. Laurent Blanc, antrenor PSG are încredere cu privire la apropiatul transfer al lui Cavani și spune că ar face un cuplu bun cu Ibra.

Într-un interviu lung, Laurent Blanc declară cu privire la transferul de Edinson Cavani. "Dacă el ar putea veni la PSG, aș fi fericit. (...) Dacă am putea câștiga cupa, ar fi: 1. Un sportiv de mare folos; 2. O îngrijorare pentru potențialii noștri adversari din Franța și din Europa." De asemenea, el crede că Cavani și Ibrahimovici "sunt compatibili".

Fostul antrenor al echipei Franței, care consideră că PSG ar trebui consolidată pe partea stângă a apărării, a recunoscut că Lucas Digne "este un jucător cu mare potențial, interesant pentru viitor. Aceasta ar fi o opțiune bună. "În ceea ce privește Yohan Cabaye, "Acesta este un jucător minunat", dar a venit "depinde de ceea ce jucători avem la dispoziție (...) Suntem interesati deoarece acesta oferă o serie de lucruri", conform L'Equipe.

În ceea ce privește Thiago Silva, categoric râvnit de Barca, Laurent Blanc ", cred că va fi la Paris in acest sezon si are o mare șansă de a fi căpitan."

Uruguay-anul Edinson Cavani a jucat în sezonul recent încheiat pentru Napoli și a încris 28 goluri, fiind golgeterul Seriei A.

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

Ibrahimovic și Cavani pot fi compatibili la PSG Fixed Footer Script