Ibrahimovic: Noi muncim din greu și ne permitem să jucăm cu încredere
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Ibrahimovic: Noi muncim din greu și ne permitem să jucăm cu încredere

Ibrahimovic-oct-2013Bucuresti, 24 octombrie 2013. În Grupa C a Ligii Campionilor, PSG conduce detașat cu punctaj maxim (9 puncte) și un golaveraj de invidiat, 12 goluri marcate și numai unul primit. În partida de miercuri, disputată în deplasare cu Anderlecht, PSG a obținut o victorie cu 5-0, iar 4 din aceste goluri au fost opera lui Ibrahimovic.

După meci, a acordat un scurt interviu pentru L'equipe, din care redăm următoarele:

Zlatan Ibrahimovic, cum te simti dupa acest joc? "Să marchezi patru goluri, nu se întâmplă în fiecare zi. Și am câștigat toate cele trei meciuri. Acesta este un lucru foarte bun. O altă victorie și suntem calificați." 

Susținătorii echipei Anderlecht, ce l-au ovaționat ... E chiar nebunie? "Da, a fost uimitor, fantastic. Am frisoane. Este o mare onoare și vreau să le mulțumesc fanilor pentru reacția lor. Acest lucru este ceva ce nu se întâmplă de multe ori. Sunt foarte fericit."

Care este golul care ți-a plăcut cel mai mult? "Aș spune că al treilea gol înscris a fost unul frumos (lovire a balonului de la 25 de metri fără preluare). Sunt foarte fericit pentru mine și echipa mea."

PSG poate câștiga Liga Campionilor? "Echipa de vis, poate câștiga. Cred că alte cluburi deja știu că suntem buni. Dar trebuie încă să mai câștigăm un joc și deja putem fi asigurați pentru a merge în runda a doua. Trebuie să rămânem sub presiune pentru a reveni împotriva echipei Anderlecht. Și acum ne putem gândi la meciul cu Saint-Etienne (duminică). Suntem în stare de spirit bună pentru a face un meci bun acolo."

Care este cel mai bun lucru cu privire la PSG? "Suntem mai buni decât sezonul trecut. Noi muncim din greu, și ne permitem să jucăm cu încredere. Într-un an, ne-am îmbunătățit cu adevărat. De asemenea, știm cu toții mai bine. In aceasta vară, au apărut noi jucători care au ajuns să facă, de asemenea, o mică diferență."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash