București, 31 Octombrie 2016

Iașiul pierde acasă cu FC Steaua și ajunge la a 8-a înfrângere în campionat

Gabi-Tamas-nr-4

Deși a jucat mult mai bine față de alte partide, Iașiul părăsește partida disputată duminică cu FC Steaua, fără nici un punct, deși la scorul de 1-0, a avut o bară prin Andrei Cristea.

Iașiul a jucat în 10 oameni, încă din minutul 6, datorită eliminării lui Boiciuc, pentru o intrare violentă asupra lui Ovidiu Popescu, în zona tibiei.

Golul lui Tamaș, din minutul 35, a fost unul de generic. În urma unei lovituri libere de la peste 30 metri, acesta a șutat năpraznic, portarul Caparco nu a putut să evite golul.

După golul de 2-0 al lui Denis Man din minutul 86, FC Steaua a mai avut o bară în minutele de prelungire ale meciului prin Vlad Achim.

Antrenorul echipei FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Victoria este importantă pentru poziția noastră din clasament și faptul că nu am câștigat ultimele meciuri. Cred eu că a fost un meci bun, știam ce ne așteaptă aici, cu o echipă care se va apăra și care va încerca să joace pe contraatac. Mă bucur că am câștigat cele trei puncte. În legătură cu accidentarea lui Ovidiu Popescu, după primul control, am înțeles că are o entorsă de gradul 2. Cred eu că a avut un noroc foarte mare, atacul jucătorului de la Iași a fost unul brutal. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare."

Autor, Alexandru Neață