București, 11 Decembrie 2016

Ianis Zicu: Noi în prima repriză, nu le-am pus niciun fel de problemă dinamoviștilor

Dinamo-ASA-1-0-etapa-20

Pe stadionul Dinamo, sâmbătă în al treilea meci al zilei, din cadrul etapei a 20-a, Dinamo învinge la limită, scor 1-0, pe ASA Tg. Mureș, consolidând-uși un loc de play-off, cu 6 etape înainte de finalul returului sezonului regular.

Singurul gol a fost marcat de Adam Nemec, în minutul 22, cu o splendidă lovitură cu capul, din centrarea lui Palic.

Cu șapte minute înaintea finalului de meci, Dan Nistor obține un penalty, la faultul în careu asupra sa, comis de Matei, pe care tot el reușește să-l rateze! O altă ocazie mare de gol a dinamoviștilor, a fost cea a lui Rotariu, care a trimis mingea din apropiere, în bară.

Mijlocașul echipei ASA Tg. Mureș, Ianis Zicu, a declarat după această înfrângere, la televiziunea Digi, următoarele: "A fost o partidă foarte grea. Noi, în prima repriză nu le-am pus niciun fel de problemă. Ne-au dominat în totalitate. Am primit acel gol dintr-o neatenție în marcaj, după care, în a doua repriză, am arătat o altă față. Am încercat să jucăm un pic mai ofensiv, am avut și câteva situații bune de a marca. Cred că am avut și penalty neacordat la lovitura cu capul a lui Dobrosalevic. Am pierdut și ne doare!"

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat la același post TV, următoarele: "A fost o partidă foarte bună, în primul rând că, cei de la ASA au aglomerat foarte mult centrul terenului. A trebuit să jucăm mult pe margine, am avut o posesie prelungită. Spre sfârșit s-a mai animat, pentru că am avut bară, am avut penalty ratat, am mai avut ocazii de a înscrie, dar meciul a fost tacticizat. Ei nu au ieșit la joc, iar noi nu am avut spații. Din cauza asta, meciul nu a fost spectaculos. Sunt trei puncte importante pentru noi, după această victorie meritată."

Autor, Alexandru Neață