Megamenu for Bootstrap
 


București, 31 Mai 2017

Ianis Hagi: În ultima partidă în care am jucat, mi-am arătat cât de cât calitățile

Ianis-Hagi-2017

Revenit marți în țară, după terminarea campionatului din Serie A, jucătorul echipei Fiorentina, Ianis Hagi a dat o scurtă declarație de presă, după sosirea pe Aeroportul Otopeni. Ultima partidă în care a evoluat, a fost meciul dintre Fiorentina și Pescara, disputat duminică și încheiat cu scorul de 2-2. Ianis a fost introdus în teren din minutul 56.

Ianis Hagi a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "N-am jucat foarte mult, dar sper să fie un an câștigat pentru mine. În ultima partidă în care am jucat, a fost una bună și mi-am arătat cât de cât calitățile mele."

Întrebat dacă îi pare rău că a pierdut un titlu în Liga 1, cu FC Viitorul, Ianis Hagi a răspuns: "Nu-mi pare rău, pentru că am plecat într-un campionat mult mai bun, mă antrenez cu jucători foarte, foarte buni, care joacă la un nivel extraordinar și sper ca în curând, să pot juca meci de meci. Nu i-am adus niciun cadou tatălui meu pentru câștigarea campionatului. Sunt foarte fericit pentru el, pentru că știu cât de mult a muncit pentru a ajunge la acest nivel."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii