Hummels trimite Germania în semifinalele Cupei Mondiale

Germania-Franta-1-0București, 05 iulie 2014. Germania a reușit calificarea în semifinalele Cupei Mondiale, în meciul disputat vineri împotriva Franței, cu scorul de 1-0. Golul împotriva rivalilor săi europeni, Franța, a fost marcat de apărătorul de la Borussia Dortmund, Mats Hummels, în minutul 13. Germania va disputa una din cele două semifinale împotriva țării gazdă a turneului World Cup 2014, Brazilia, care a învins tot vineri formația Columbiei cu scorul de 2-1.

Germania va juca marți semi-finala de la Belo Horizonte împotriva gazdelor Brazilia. Portarul germanilor, Manuel Neuer a spus după meci: "Echipa noastră arată multă siguranță și este demnă de un loc în semifinale". Căpitanul Philipp Lahm a declarat: "Am jucat un fotbal bun, am știut ce trebuia să facem în joc și am ajuns la runda următoare."

Antrenorul francezilor, Didier Deschamps, a deplâns oportunitățile ratate de jucătorii echipei sale. "Am avut șansele noastre, dar echipa Germaniei este mult mai experimentată iar jucătorii săi au fost capabili să-și apere avantajul. Ne-am luptat până la sfârșitul meciului și a avut o mare șansă prin Karim Benzema, dar Neuer și-a făcut treaba."

Antrenorul Germaniei, Joachim Loew a făcut schimbări tactice cheie, față de jocurile anterioare, dar a fost nervos înainte de meciul cu Franța. Victoria a venit în ziua în care s-au împlinit 60 ani de la primul dintre cele trei titluri mondiale câștigate de Germania, pe 04 iulie 1954. Germania a mai câștigat trofeul Cupei Mondiale în anii 1974 și 1990.

Alexandru Neata; IMAGE: BBC

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.