București, 13 Noiembrie 2018

Hermannstadt și FC Botoșani, au terminat la egalitate, într-un meci al etapei a 15-a

Hermannstadt-Botosani-1-1-et-15

Programat inițial a se disputa Duminică seara, meciul a fost reprogramat din cauza ceții, pentru a doua zi, de data aceasta, la orele 14:00, pe o vreme excelentă și s-a încheiat cu un scor egal, 1-1, mulțumitor pentru ambele echipe.  

Paradoxal, deși ambele formații ocupă locurile 12-de baraj (FC Botoșani) și 13-retrogradabil direct (Hermannstadt), în cazul obținerii a 2-3 victorii consecutive pot aspira și la un loc de play-off, diferența între locul 13 și ultimul loc de play-off, este de numai 5 puncte.

Ambele goluri de pe stadionul din Tg. Mureș, au fost realizate din faze fixe. Mai întâi, Rodriguez a marcat pentru Botoșani, în minutul 63, din penalty, iar Daniel Tătar a reușit egalarea pentru Hermannstadt, din lovitură liberă, de la 20 metri, excelent executată. În minutul 54, Ștefan Blănaru a avut ocazia deschiderii de scor, atunci când a șutat din 14 metri, iar mingea a nimerit bara transversală a porții lui Fraisl Martin.

Fundașul echipei sibiene, Daniel Tătar, autorul golului, a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: „Am făcut o primă repriză slabă din partea noastră, pentru că nu am reușit să ținem mingea, să avem posesie bună, să conducem noi jocul. Botoșaniul a fost mai buni în prima repriză, dar după pauză, cred că s-a văzut o schimbare majoră la noi. Am avut în primele 10 minute, două ocazii imense, o bară și o intervenție senzațională a portarului, după care, a venit o greșeală, chiar din partea mea la faza penalty-ului. După acest joc, este bine că nu am pierdut. Era mult mai bine dacă câștigam, dar până la urmă, rezultatul este echitabil.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Botosani-Viitorul-1-2-et-13

Citește și: FC Botoșani pierde acasă cu FC Viitorul, scor 1-2 și se îndepărtează de play-off

Sâmbătă la Botoșani, formația locală FC Botoșani a pierdut cu scorul de 2-1, meciul cu FC Viitorul și se îndepărtează de plutonul echipelor...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X