București, 18 Aprilie 2018

Hermannstadt se impune cu scorul de 1-0, în prima manșă a semifinalei Cupei României, cu Gaz Metan

Hermannstadt-Gaz-1-0-Cupa

Marți, în prima manșă a semifinalei Cupei României, disputată la Sibiu, echipa locală Hermannstadt învinge Gaz Metan Mediaș, scor 1-0 și are două variante pentru calificare în finală, meci egal sau o altă victorie în returul care se va disputa la Mediaș, cel mai precis pe 08 Mai 2018. De precizat că, echipa din Liga secundă Hermannstadt și viitoare promovată în Liga 1, din următoarea ediție de campionat, a eliminat în sferturile Cupei României echipa de pe primul loc din Liga 1, FCSB.

Atacantul echipei din Liga secundă, Hermannstadt, Bogdan Rusu a marcat singurul gol al partidei, în minutul 39, în urma unui șut din 12 metri pe colțul lung, mingea a lovit mai întâi bara, apoi a intrat în plasă.

Din minutul 8, Gaz Metan a evoluat cu un om în minus, mijlocașul Joao Diogo a primit meritat cartonașul roșu din partea arbitrului Sebastian Colțescu, pentru o intrare neglijentă prin alunecare.

Același arbitru, Sebastian Colțescu, avea să trimită în tribune, în minutul 11, cel mai cuminte tehnician de pe bancă din Liga 1, Cristi Pustai, pentru o discuție avută cu arbitrul de rezervă!

Prima manșă a celeilalte semifinale a Cupei României, dintre CSU Craiova și FC Botoșani, se va disputa joi pe stadionul Ion Oblemenco, începând cu orele 20:30.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii