București, 11 Mai 2018

Hermannstadt se califică în finala Cupei României, după două victorii cu Gaz Metan, scor general 4-2

Gaz-Hermannstadt-2-3

Joi la Mediaș, echipa de Liga secundă Hermannstadt Sibiu, a întâlnit în manșa secundă a semifinalei Cupei României, Gaz Metan, pe care a învins-o cu scorul de 3-2, calificând-use astfel în premieră pentru finala Cupei României, care va avea loc pe 27 Mai și se va confrunta cu CSU Craiova.

Golurile au fost marcate de Sergiu Popovici, 6 și Caiado, 78, pentru Gaz Metan, respectiv, Ștefan Blănaru, 11; Petrișor Petrescu, 28 și Cristian Sîrghi, 31 (aut), pentru Hermannstadt.

După aspectul jocului, Gaz Metan a dat o replică palidă celor din Sibiu și au jucat mai mult cu gândul la dificila partidă din deplasare de Duminică, cu Concordia, meci vital pentru ambele formații de evitare a cel puțin a locului de baraj.

Pentru a ajunge în finala Cupei României, echipa Hermannstadt, condusă de pe bancă de Alexandru Pelici, a eliminat următoarele formații: Industria Galda, FC Voluntari, Juventus București, FCSB și Gaz Metan. Performanța sibienilor din acest an este indiscutabilă, mai întâi promovarea în Liga 1 și accederea în finala Cupei României, după ce a eliminat 4 formații din Liga 1.

Spray-ul-lui-Kovacs

Cea mai hilară fază a partidei a produs-o arbitrul de centru Istvan Kovacs, pe parcursul reprizei secunde, care a folosit spray-ul de marcaj asupra jucătorului sibian Ionuț Stoica, în glumă bineînțeles, după care și-a cerut scuze jucătorului.

Alexandru-Pelici

După meci, antrenorul echipei Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „N-am mai pierdut nici-o partidă, de la acel meci cu Satu-Mare (36 meciuri neînvinsă). Este frumos tot ce se întâmplă în acest an la Sibiu, suntem bine și în campionat, mai avem nevoie de un punct pe terenul Chindiei, pentru a fi promovați matematic. Este mai mult decât un vis împlinit, se întâmplă poate o dată în viață în cariera unui antrenor sau a unui jucător să ajungă în finala Cupei României. Noi am făcut-o, ne bucură acest lucru și felicit toți jucătorii. Sunt mândru și onorat să antrenez asemenea oameni. Victoriile acestea cu echipe din Liga 1, ne dau speranțe că suntem pe un drum bun și nu vom fi doar pasageri în Liga 1.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii