București, 13 Iunie 2019

Hermannstadt rămâne în Liga 1, după barajul cu U Cluj, scor general 2-1

../Imagini-005-2019/Lucian-Dumitriu

Miercuri la Sibiu, în returul barajului de menținere sau promovare în Liga 1, Hermannstadt a pierdut partida cu U Cluj, scor 1-0, dar rămâne totuși în Liga 1, datorită victoriei înregistrate în manșa tur, scor 2-0.

Singurul gol al partidei retur a fost realizat de căpitanul echipei U Cluj, Dorin Goga, în minutul 63, cu un șut cu capul, din centrarea excelentă a lui Gavra, care intrase pe teren din postura de rezervă cu cinci minute înaintea deschiderii de scor.

Menținerea în Liga 1 a echipei sibiene, după cele 180 de minute disputate cu divizionara B, U Cluj, nu a fost întâmplătoare, au avut jucători mai experimentați, cu mult mai multă determinare pe teren, în frunte cu Tsoumou, Tătar și Dumitriu. Clujenii au lăsat impresia că nu și-au dorit promovarea în Liga 1, jucând, mai ales acasă, temători și destul de șters.

Antrenorul echipei Hermannstadt, Vasile Miriuță, a declarat după returul cu U Cluj, la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost foarte greu, important este atunci când tragi linia, să te bucuri. A fost enorm de greu aceste 8 luni, felicit băieții, conducerea. Suporterii s-au văzut de când jucăm acasă, ce a însemnat suporterii pentru jucători. Ne-am îndeplinit obiectivul acesta a fost, salvarea de la retrogradare. Dacă altul era rezultatul la Cluj, abordam și noi altfel această partidă. Am avut acel 2-0, am fost precauți, ei au marcat acel gol, am tremurat pe final, dar până la urmă, acest oraș merită să joace în continuare în Divizia A.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Chelsea-trofeu-Europa-League

 

Citește și: Chelsea învinge Arsenal, scor 4-1, în finala Europa-League, de la Baku și câștigă trofeul pentru a doua oară

Stadionul Olimpic din Baku, a găzduit miercuri finala Europa League, dintre două echipe din Londra, Chelsea și Arsenal, în prezența a 51370 spectatori...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X