../Imagini-05-2020/Adrian-Balan.jpg

Hermannstadt pierde pe propriul teren, partida cu Academica Clinceni, scor 0-1

București, 27 Iunie 2020

Echipa Hermannstadt Sibiu, este la a doua înfrângere consecutivă, cu noul antrenor pe bancă, spaniolul Ruben Albes. După ce a fost învinsă în deplasarea de la Ovidiu, de FC Viitorul, scor 4-1, a pierdut și pe teren propriu partida cu Academica, disputată vineri, scor 0-1, din cadul etapei a 6-a.

După o primă repriză bună, jucând cu multă determinare, în partea a 2-a, elevii lui Ruben Albes, au cedat inițiativa treptat, dând posibilitatea celor din Clinceni să echilibreze jocul. Pe acest fond, a venit și golul, în minutul 58, având ca autor fundașul Răzvan Patriche, cu o splendidă lovitură cu capul, în urma unei faze fixe.

Antrenorul Ilie Poenaru și Academica, sunt la a 3-a victorie consecutivă și la a 4-a victorie din 6 partide disputate în acest playout. Chiar dacă unele echipe din playout au mai puține jocuri disputate, într-un clasament ce cuprinde numai jocurilor din playout, Academica este pe primul loc, cu 12 puncte. În clasamentul oficial, Academica se poziționează provizoriu pe locul 3, cu 23 puncte, în timp ce Hermannstad, ocupă tot provizoriu, locul 5.

În următoarele două etape, Hermannstadt are două deplasări consecutive, la Iași și Ploiești, cu Politehnica și respectiv Chindia Târgoviște, două contracandidate la retrogradare. După aceste rezultate, configurația clasamentului va prinde contur și vom ști în mare parte care sunt șansele de salvare de la retrogradare, ale fiecărei echipe.

Declarația antrenorului echipei Academica, după victoria cu Hermannstadt:

Antrenorul echipei Academica, Ilie Poenaru a declarat după victoria de la Sibiu pentru canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Am reușit să nu primim gol, ceea ce este foarte important, în partida de astăzi. Avem o organizare foarte bună, facem ceea ce trebuie pe faza defensivă. De la înfrângerea cu Voluntari, am schimbat puțin. Este adevărat că este și această presiune a rezultatelor, iar la nivelul lotului, am foarte mulți copii, mulți tineri, care nu pot să gestioneze anumite momente, dar mă bucur că, ceilalți care au experiență, au știut să-i strângă, să-i adune lângă ei. Mai avem mult până departe, luăm meci cu meci, de-acum încolo, toate meciurile sunt grele, dar astăzi trebuie să ne bucurăm pentru această victorie.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X