București, 10 Iunie 2019

Hermannstadt învinge U Cluj în deplasare, în manșa tur a barajului de menținere sau promovare în Liga 1

../Imagini-005-2019/Hermannstadt-baraj-Liga-1

Duminică pe stadionul Cluj Arena, într-un meci al primei manșe al barajului pentru Liga 1, U Cluj a pierdut cu scorul de 2-0, în fața echipei Hermannstadt Sibiu, urmare a golurilor marcate de Petrișor Petrescu, minutul 79 și Tsoumou minutul 80.

După acest rezultat, în manșa secundă, ce se va disputa miercuri, la Sibiu, echipa condusă de pe bancă de Vasile Miriuță, Hermannstadt, are prima șansă de menținere în Liga 1, ținând cont de aspectul meciului de pe Cluj Arena, în care gazdele au jucat fără aplomb și fără o dăruire caracteristică unei întâlniri cu asemenea miză.

Antrenorul echipei U Cluj, Bogdan Lobonț, încă mai speră la promovarea în Liga 1 și după rezultatul meciului tur cu sibienii, declarând la televiziunea Digi, următoarele: „Meciul ține 180 de minute, mai avem de jucat a doua repriză la Sibiu. Cum au reușit ei să dea două goluri, la fel putem să facem și noi. Important este ca băieții să se refacă după efortul extraordinar pe care l-au depus în această după-amiază. Meciul a avut un alt ritm, dar este o experiență din care, cu toții avem de învățat. Miercuri, mergem și ne jucăm șansa la Sibiu. Știu că este durere pentru suporteri, dar le cer să aducă Cluj-Arena la Sibiu.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Academica-Clinceni-promovare-Liga-1

 

Citește și: Academica Clinceni a promovat în Liga 1, după victoria cu FC Argeș, scor 2-1

După partida din etapa a 37-a, din Liga secundă, disputată vineri, pe stadionul din comuna Clinceni, între Academica și FC Argeș și încheiată cu victoria gazdelor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X