Fotbal flash-Welcome to my website

 

Hattrick-ul lui Agüero, a adus prima înfrângere a lui Bayern

Man_City-Bayern-3-2București, 26 Noiembrie 2014. În ciuda faptului că au evoluat numeric mult timp în inferioritate, bavarezii au avut conducerea pe tabela de marcaj, dar pe final au pierdut greu la Manchester. Atacantul Sergio Aguero, a pedepsit de două ori gafele lui Xabi Alonso și ale lui Jerome Boateng, iar City a terminat meciul victorioasă.

FC Bayern München a recunoscut prima lor înfrângere din acest sezon în Liga Campionilor. Campioana germană, a pierdut marți, meciul din Liga Campionilor cu Manchester City 2: 3 (2: 1) și a trebuit să recunoască înfrângerea, pierzând pentru prima dată după 18 meciuri oficiale, din nou un joc.

Remarcabil Sergio Aguero, cu cele trei goluri din minutele 22 (pen); 85 și 90 + 1. Pentru Bayern au înscris Xabi Alonso (minutul 40) și Robert Lewandowski (minutul 45).

"Este o rușine, dacă am fi jucat mai bine, poate câștigam. În ultimele cinci minute am făcut două sau trei greseli și nu am știut să ținem de rezultat", a spus jucătorul Arjen Robben pentru Sky. Atacantul Lewandwoski, a recunoscut: "În ultimul minut nu ne-am concentrat suficient."

Pe Stadionul Etihad, au asistat 47000 de spectatori.

Alexandru Neata; img: Daily Mail

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.