Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Harry Kewell: A fost o plăcere să lucrez cu Hagi!
 

 
București, 10 Februarie 2016.

Harry Kewell: A fost o plăcere să lucrez cu Hagi!

Harry-KewellDupă meciul câștigat cu 2-0, împotriva echipei Rapid București, în cadrul turneul international "Said  Nagjee International Football Tournament" disputat marți, antrenorul echipei Watford (U21), Harry Kewell, a acordat un interviu pentru televiziunea Digi Sport.

Harry Kewell, de origine australian, a jucat pe postul de mijlocaș la Leeds United, Liverpool, Galatasaray, Melbourne Victory, Al-Gharafa și Melbourne Heart. Kewell, a jucat la Cupa Mondială din 2006, pentru echipa Australiei, împotriva Croației, marcând și un gol. La Galatasaray, a avut ocazia să lucreze cu Gheorghe Hagi.

Harry Kewell, își aduce aminte, cum a simțit trecerea de la jucător la cea de antrenor, spunând: "Am considerat că este o șansă prea mare pentru a o refuza. Este o diferență mare între a juca și a antrena. În primele două săptămâni, îmi exploda capul pentru toate lucrurile la care trebuia să mă gândesc. Acum am mai mult respect pentru antrenorii mei".

"Mă ajută experiența care am avut-o ca jucător. Dar oare ce știu despre a fi antrenor? Nimic! Știu că învăț și învăț în fiecare zi. Am jucat finala Champions League, este un vis mai realist, am ajuns să joc chiar două, dar în cea pe care am câștigat-o, am jucat 20 de minute. Am muncit 20 de ani pentru a juca acele 20 de minute. Să revii împotriva lui AC Milan de la 3-0, să ții rezultatul, apoi să câștigi, a fost una dintre cele mai frumoase seri din viața mea", a spus în continuare Harry Kewell.

Despre perioada de la Galatasaray, Harry Kewell a spus: "Am fost binecuvântat, să îl am pe Hagi antrenor la Galatasaray. A fost o plăcere să lucrez cu el, pentru că a fost un jucător fenomenal. Este genul de jucător, pe care ți-l alegi drept model atunci când ești copil".

Harry Kewell a mai declarat: "Îmi amintesc că am jucat și împotriva Stelei, le-am dat și un gol, mingea a venit din corner, am agățat-o în aer din săritură. Românii au avut mereu lejeritate în a juca fotbal. Am urmărit niște meciuri, a celor de la Rapid. Mi-a plăcut Popa, cred că este un mijlocaș zburător, vine în centru des. Și Martin mi-a plăcut foarte mult, pasează bine".

Despre transferul lui Pantilimon la Watford, Harry Kewell a spus: "Este un transfer foarte bun. Pantilimon este un jucător grozav pentru Watford. Cred că va ajuta la rămânerea echipei în Premier League".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.