Hannover 96 și-a concediat antrenorul Mirko Slomka
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Hannover 96 și-a concediat antrenorul Mirko Slomka

Mirko-SlomkaBucurești, 28 decembrie 2013. Hannover 96 și-a concediat antrenorul Mirko Slomka. În timp ce el a fost sub contract până în 2016, Mirko Slomka a fost demis vineri "cu efect imediat". Acesta este rezultatul unei discuții ample între Martin Kind, președintele si Dirk Dufner, directorul sportiv, într-o declarație pe site-ul clubului. Slomka a fost antrenor la Hanovra din 2010, clubul sa calificat în Liga Europa la finalul sezonului 2011-2012. El a fost demis din cauza rezultatelor dezamăgitoare ale echipei, locul 13 cu 18 de puncte și 8 infrangeri, la finalul turului de campionat din Bundesliga.

Hannover 96 va depune eforturi pentru a găsi un nou manager în zilele următoare, care va lucra împreună cu directorul sportiv Dirk Dufner de a dezvolta aspectele strategice și organizatorice pentru a doua jumătate a sezonului din Bundesliga

"Nu a fost o decizie ușoară, dar am simțit cu toții că avem nevoie de o schimbare", a explicat Dirk Dufner. "Vreau să mulțumesc lui Mirko Slomka personal, care a salvat pe Hannover 96 de la retrogradare în a doua divizie și a condus clubul în două campanii succesive UEFA Europa League. Acest succes va fi întotdeauna legat de numele lui", a spus Martin Kind.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash