Fotbal flash-Welcome to my website

 

Hagi a acordat un interviu, în cantonamentul echipei sale de la Brașov

Gheorghe-Hagi-2015-BrasovBucurești, 20 Iunie 2015. FC Viitorul, antrenată de Gheorghe Hagi, aflată în cantonament la Poiana Brașov, a întâlnit joi echipa ASF Zărnești (Liga IV), pe care a învins-o cu 4-0.

Tehnicianul Gheorghe Hagi, a acordat un interviu pentru Dolce Sport, fiind întrebat în primul rând despre echipa sa, despre transferuri, despre venirea lui Mirel Rădoi la Steaua, a lui Dan Petrescu la ASA Tg. Mureș și despre echipa națională.

Despre pregătirea echipei pentru viitorul sezon și despre noile achiziții ale echipei FC Viitorul, Hagi a spus: "Suntem la începutul pregătirilor de vară, am avut și un ghinion că s-a accidentat Țîru și ne-a dat puțin planurile peste cap".

Despre transferul lui Florin Cernat, Gheorghe Hagi a declarat: "Ne-am dorit foarte tare acest transfer, încercăm să construim în jurul lui. Doar anumite transferuri nu poate să garanteze ceva. Trebuie să construim o echipă bună, să muncim cu toții, să jucăm colectiv foarte bine".

La FC Viitorul, au mai sosit în această vară alături de Cernat, Mișelăricu, Filip, Vasilache, Cristi Ganea, Aganovic. Hagi a spus că în afară de aceștia urmează să completeze lotul în special în zona defensivă și în atac.

Despre plecarea lui Bănel Nicoliță, Hagi a spus: "El a ales altă variantă. Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru, el de drumul lui. Cât a fost cu noi, a fost bine, noi trebuie să ne găsim soluțiile noastre și să fie la fel de bune".

Cristi Manea nu se află la Poiana Brașov cu lotul, Hagi a spus: "În această vară are șanse mari să plece. Acum este în vacanță, se odihnește și vom vedea unde va pleca".

Despre Steaua, cu Mirel Rădoi pe bancă Hagi a declarat: "Dacă Mirel este la Steaua, înseamnă că este un om valoros și numai oamenii varoși ajung să antreneze aceste cluburi. Poate să-i iasă, poate să nu-i iasă, dar în mintea mea cred că la Steaua sau la echipa națională nu ajunge unul care nu este competitiv".

Cu privire la revenirea lui Dan Petrescu în fotbalul românesc, Hagi a spus: "Mă bucur pentru el, îi doresc baftă, dar mai puțin în meciurile cu noi".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.