căutare personalizată

  

 

 

Bucuresti, 15 sept. 2012, Otelul- Viitorul Constanta, 1-1

Hagi: Sunt mulţumit de acest punct, arătăm că putem rămâne în Liga I

Gheorghe HagiGheorghe Hagi a declarat, sâmbătă seară, după remiza obţinută de Viitorul Constanţa pe terenul fostei campioane Oţelul Galaţi, scor 1-1, că este mulţumit de acest punct şi că echipa constănţeană capătă experienţă şi arată că poate să rămână în Liga I.

"Sunt mulţumit pentru că am câştigat un punct pe terenul Oţelului, fosta campioană a României, şi mai ales după o primă repriză în care am avut şansă nu ai cum să nu fii mulţumit. Aşa cum în alte meciuri am pierdut nemeritat poate astăzi era ziua noastră norocoasă şi ne întorceam cu cele trei puncte dacă Iancu ar fi marcat la acea ocazie mare. Momentan obiectivul este în continuare acela de a rămâne în prima ligă. Avem jucători foarte tineri, căpătăm experienţă meci de meci şi cred că arătăm că putem rămâne în Liga I", a spus Hagi.

Tehnicianul Cătălin Anghel s-a declarat de asemenea mulţumit de remiză: "A fost un punct muncit, o muncă de o săptămână la sacrificiu împotriva unei echipe în revenire de formă. Am avut şi puţină şansă în anumite momente. Am ratat însă şi noi o ocazie mare în repriza a doua. Una peste alta, sunt mulţumit de acest rezultat".

De cealaltă parte, antrenorul Oţelului, Viorel Tănase, a spus că echipa are nevoie de susţinere şi de răbdare. "Ne-am propus să câştigăm acest meci, însă din păcate nu am reuşit. Ne-am creat numeroase ocazii dar ne-a lipsit concentrarea în faţa porţii. Avem şansa ca la meciul din etapa următoare să ne recuperăm punctele şi în acest moment avem nevoie de susţinere şi răbdare din partea tuturor", a firmat Tănase.

Formaţia Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa Viitorul Constanţa, în etapa a VIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Viglianti '18 pentru Oţelul, respectiv Dică '26 (penalti) pentru Viitorul.

Mediafax

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash