căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Hagi: Olanda a ştiut când să accelereze şi când să marcheze

Gheorghe HagiBucuresti, 16 octombrie 2012. Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, marţi, după înfrângerea echipei naţionale, scor 1-4, suferită în faţa Olandei, că jucătorii oaspeţi au ştiut să abordeze tactic meciul de pe Arena Naţională, însă este convins că fotbaliştii antrenaţi de Piţurcă au şanse să ajungă la barajul pentru CM.

"A fost seară frumoasă la început, dar s-a terminat cum nu ne doream. Asta e, Olanda e o echipă puternică, deşi am avut şi noi momente bune, dar o dată a fost arbitrul, iar altă dată pur şi simplu nu a intrat în poartă. Olanda a ştiut când să accelereze şi când să marcheze. Şansele rămân în continuare. Drumul e deschis. E o înfrângere, într-adevăr sunt multe goluri, însă au fost aspecte în timpul jocului care puteau să schimbe soarta acestei partide. E clar, Olanda a câştigat la noi, în Ungaria şi o să câştige şi în altă parte, deci şansele noastre sunt acum la locul doi, la baraj", a spus Hagi la Arena Naţională.

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, cu scorul de 4-1 (3-1), de reprezentativa Olandei, într-un meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, acesta fiind primul eşec al "tricolorilor" în actuala campanie de calificare.

Pentru România a marcat Marica '40, în timp ce pentru olandezi au înscris Lens '9, Martins Indi '29, Van der Vaart '45+2 (penalti) şi Van Persie '86.

mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash