Hagi: Am trăit meciul la intensitate maximă

Hagi-etapa-34Bucuresti, 22 Mai 2014. Patronul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri seară, că a trăit la intensitate maximă meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-0, care a menţinut formaţia sa în Liga I şi a menţionat că sezonul viitor va încerca să promoveze şi alţi fotbalişti de lot naţional.

"Am trăit meciul la intensitate maximă, acum încerc să îmi revin. La anul voi încerca să promovez alţi fotbalişti de lot naţional, care să intre şi în atenţia altor formaţii mari. Cristi Manea este unul dintre fotbaliştii în care am cea mai mare încredere. Este la concurenţă cu Măţel, este fotbalist de naţională. Cu Ceahlăul a fost cel mai bun de pe teren, nu a greşit nicio minge. Este la doar al patrulea meci în Liga I şi a crescut deja senzaţional. Joacă pe toate cele patru posturi din defensivă. Este cu noi de la începutul proiectului, el, Răzvan Marin, Florin Tănase şi alţii. Băgăm bani în tineri şi rezultatele se vor vedea. Avem mulţi copii şi din vară vom mai propune şi alte nume. Nu vreau să vorbesc despre celelalte echipe cu care ne-am luptat pentru evitarea retrogradării", a spus Hagi la DigiSport, si preluat de Mediafax .

Echipa FC Viitorul s-a salvat de la retrogradarea în eşalonul secund, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mitriţă, în minutul 7. Tănase l-a lansat în adâncime pe Mitriţă şi acesta a înscris cu un şut plasat din 6 metri.

Alexandru Neata

 

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.