București, 16 Aprilie 2018

Gură de oxigen pentru Concordia, trei puncte importante obținute cu Juventus București

Concordia-Juventus-2-1

Duminică, într-un meci al etapei a 5-a din play-out, Concordia a învins Juventus București, o contracandidată la retrogradare, scor 2-1, pe terenul din Chiajna.

Cu 19 puncte acumulate, Concordia ocupă deocamdată în clasamentul play-out locul 4, iar cele trei puncte câștigate nu o vor ajuta prea mult, dacă în meciul cu Voluntari din etapa următoare se va încurca.

După ce a fost condusă pe tabela de marcaj de Juventus București, prin golul lui Florin Ștefan din minutul 28, Concordia a reușit egalarea în minutul 68 prin Andrei Prepeliță, iar peste opt minute, Marius Pena introdus la pauză, avea să marcheze golul victoriei de 2-1.

În ciuda startului excelent din play-out, cu 7 puncte obținute din 5 jocuri, Juventus București poartă povara evoluției slabe din sezonul regulat, unde a obținut numai 12 puncte din 26 de meciuri și se află în acest moment pe ultimul loc în clasament, direct retrogradabil.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii