căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
01 februarie 2012

Guardiola nu isi dezvaluie planurile

Guardiola„Daca voi reinnoi contractul? Inca nu m-am hotarat”. Acestea au fost cuvintele tehnicianul de la Barcelona: „Voi decide eu asupra unei eventuale prelungiri a contractului, iar cand ma hotarasc, voi comunica decizia mea presedintelui". Intre timp, echipa sa disputa astazi semifinala din Cupa Regelui impotriva celor de la Valencia. 

Pep Guardiola a declarat ca inca nu s-a hotarat cu privire la reinnoirea contractului care va scadea la sfarsitul sezonului. „Inca nu m-am hotarat, iar cand o voi face, voi comunica decizia mea presedintelui si lui Andoni (Zubizarreta, directorul sportiv al Barcelonei). 

Tehnicianul care se afla la conducerea clubului Blaugrana din 2008 reinnoise contractul anul trecut dupa victoria din Primera Liga si din Liga Campionilor. Noul sau contract va scadea la sfarsitul acestui sezon.  

Barcelona, care se va confrunta in aceasta seara cu Valencia in cadrul semifinalei Cupei Regelui, se afla pe pozitia a doua a clasamentului, la 7 puncte in urma Real-ului. Potrivit lui Guardiola, „cand ai asteptari inalte esti intotdeauna in tensiune iar mai devreme sau mai tarziu se intampla sa nu castigi pentru ca dai de o echipa mai puternica”.  

Guardiola a amintit cum „ca jucator mi-am permis cateodata sa ma relaxez si nu vreau ca jucatorii mei sa faca acelasi lucru". 

Cu privire la arbitri, Guardiola a declarat: „Stiu ca nu toti sunt de acord cu mine, dar de cand sunt la conducerea lui Barcelona nu am vorbit niciodata de arbitri. Eu cred ca Barcelona este o echipa care nu se plange de arbitri. Arbitrii fac o munca grea, iar noi trebuie sa ii ajutam.

Bogdan Marinescu; image: adevarul.es

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
  Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash