căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

21 martie 2012

Guardiola il exalteaza pe Messi: „un Michael Jordan al fotbalului”

GuardiolaMultumita triplei din meciul cu Granada, vedeta argentiniana a devenit golgheterul cel mai prolific din istoria Barcelonei. Cuvintele antrenorului au fost: „Leo este deja in istoria fotbalului, ne emotioneaza la fiecare meci”.

Nu mai sunt cuvinte pentru a-l descrie pe Lionel Messi. Multumita triplei din meciul cu Granada, Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, inscriind 234 de goluri. L-a intrecut si pe César Rodríguez, care ocupa primul loc al acestui clasament special, cu 232 de goluri. Acesta este ultimul record al unui campion care nu va inceta niciodata sa ne uimeasca. 

Pep Guardiola a incercat sa comenteze actiunile lui Messi: „Messi nu inscrie goluri, ci ‚golazos’. Il avem in fata cu siguranta pe cel mai bun jucator si da demonstratie de acest lucru intrand pe teren la fiecare 3 zile”. Antrenorul lui Barcelona continua: „Leo este deja in istoria fotbalului, ne emotioneaza in fiecare meci. A depasit deja recordul exceptional a lui Cesar la doar 24 de ani, iar daca va ramane la Barcelona va inscrie atat de multe goluri incat va deveni de neintrecut”. 

Secretul lui Leo este mentalitatea sa, cum confirma Guardiola: „Este lucrul cel mai important, are fara indoiala un joc exceptional dar forta lui este mentala. E cel mai bun deoarece in momentele dificile coechipierii sai stiu ca nu se lasa batut”. Guardiola face dupa aceea o comparatie cu unul dintre cei mai tari sportivi din toate timpurile: „Michael Jordan domina sportul sau, baschetul si Messi domina fotbalul, Lionel este un Michael Jordan al fotbalului”.

Presa mondiala la picioarele lui Messi: De la ziarele din Madrid (No hay nadie como Messi) la acelea catalane (la leyenda en activo) pana in Anglia (simply the best), presa mondiala il celebreaza pe Messi. Si ziarul argentinian sarbatoreste recordul lui Messi, postand pe propriul site cele 234 de goluri de la Barcelona. „Premiul” cel mai frumos ajunge din Brazilia, si anume de la site-ul „globoesporte” care scrie ca Messi este „fara indoiala cel mai bun”, definindu-l „geniu”.

"Pentru ultimele stiri tenis si stiri formula 1 vizitati bet.com"

Sursa: Bogdan Marinescu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash