Guardiola: Am greşit, este responsabilitatea mea
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Guardiola: Am greşit, este responsabilitatea mea

Guardiola-29-aprilieBucurești, 30 Aprilie 2014. Bayern Munchen a pierdut a doua manșă a semifinalelor Champions League în partida disputată marți, împotriva echipei Real Madrid, cu scorul de 4-0. Golurile madrilenilor au fost marcate de Sergio Ramos în minutele 15 și 20 și de Cristiano Ronaldo, în minutele 34 și 89.

Real Madrid se califică în finala Champions League de la Lisabona din 24 Mai 2014 și își va afla adversara în această seară, care poate fi Chelsea sau Atletico Madrid.

PEP Guardiola a recunoscut partea lui de vină după meciul cu Real Madrid: "Am greşit pe unele probleme de tactică, este responsabilitatea mea. Când joci rău, aceste lucruri se mai întâmplă împotriva marilor rivali. Eu sunt dezamăgit."

În continuare Guardiola a mai spus: "Felicitări pentru Real Madrid pentru că a ajuns în finală. A fost în mare vervă, mai ales în prima jumătate de astăzi", a început spunând Guardiola germană perfectă. "Este o noapte dificilă pentru mine şi jucătorii mei, eu sunt mândru de ei." Motivul pentru înfrângere nu este legat de posesie. Fotbalul se joacă cu mingea, apoi, sunt alte lucruri. Când tu ataci, ei nu au alte opţiuni, astăzi au fost mai buni".

"Nu am obosit, dar vreau să continui cu Bayern. Această echipă dă totul pentru a face pe oameni fericiţi, uneori, nu este posibil. Mă simt dezamăgit când jocul echipei nu merge", a mai spus Guardiola, conform Marca.com .

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash