căutare personalizată

  

 

 

Bucuresti, 31 mai 2012

Grozav a debutat cu gol în naţionala României. Care sunt impresiile jucătorului după victoria cu Elveţia

Atacantul Gheorghe Grozav, debutant în prima reprezentativă şi autorul golului cu care România a învins, miercuri, la Lucerna, naţionala Elveţiei, a declarat că a fost emoţionat în momentul în care a intrat pe teren şi s-a văzut alături de jucători experimentaţi ca Bogdan Lobonţ sau Răzvan Raţ.

"Mă bucur foarte mult pentru debutul meu la echipa naţională şi sper ca în continuare domnul Piţurcă să conteze pe mine. Trebuie să dau o bere, o masă la băieţi după acest gol şi prim meci.

Sper să o ţin tot aşa şi să joc meci de meci cât mai bine şi la echipa de club, şi la naţională, unde vreau să ajung să fiu titular. Am avut unele emoţii când m-am văzut în teren cu jucători ca Lobonţ, ca Raţ, ca Goian, care au multe meciuri la echipa naţională şi o experienţă foarte mare, dar când am intrat în meci nu am mai simţit emoţiile.

Muncim mult, avem o echipă tânără şi sperăm să ne calificăm la Cupa Mondială. Elveţienii au intrat puţin cu nasul pe sus după ce au câştigat cu Germania şi noi le-am dat peste nas. Tricoul l-am dat fratelui meu, care a fost în tribună la meci", a spus atacantul formaţiei Universitatea Cluj.

Sursa: www.mediafax.ro ,imagine: www.cronicaromana.ro 

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash