Grigoraș: Nu reuşim să ţinem un ritm constant
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Grigoraș: Nu reuşim să ţinem un ritm constant

Eric-CFR-Pandurii-1-1Bucuresti, 23 septembrie 2013. CFR Cluj nu a reuşit să se impună nici în faţa echipei Pandurii, pierzând încă două puncte mari pe teren propriu.

Petre Grigoraș, antrenorul echipei CFR Cluj, nu ştie nici el ce să mai creadă în legătură cu jocul echipei, astfel la golul egalizator al lui Eric din minutul 58, a dat vina pe întreaga apărare. Ar mai fi soluţii pentru apărarea lui Grigoras, dacă Vasile Maftei nu ar fi ţinut prin tribune, încă de când antrena Rednic.Se ştie faptul că, Vasile Maftei avea ceva conflicte cu Rednic încă de pe vremea când acesta antrena Rapidul.

Pandurii a mai avut două situaţii de gol în minutele 63 şi 76 prin Rubio şi respectiv Nicoară.

Dupa meci, tehnicianul Petre Grigoras a declarat pentru Digi Sport urmatoarele: “Sunt dezamăgit. N-am reușit să ținem un ritm constant, în condițiile în care am întâlnit o echipă solidă. Am făcut o primă repriză acceptabilă, dar în partea a doua n-am mai repetat aceeași evoluție. În partea a doua am avut mai multe schimbări determinate de accidentări, crampe, s-au văzut că sunt jucători care nu au prea jucat și nu pot ține ritmul.

Au trecut opt etape și noi avem doar zece puncte. Este mai mult decât rușinos, este de-a dreptul dureros. Suntem la trei puncte de retrogradare, nu ne mai putem gândi la ceva măreț în acest moment. Despre viitorul meu nu pot să vă spun nimic, asta știu conducătorii. Mie nu mi-a zis nimeni că acesta ar fi ultimul meci în caz că nu învingem".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash