Grecii au fost fair-play cu România, salvând-o de la o înfrângere la masa verde
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Grecii au fost fair-play cu România, salvând-o de la o înfrângere la masa verde

Takis-FyssasBucuresti, 21 noiembrie 2013. Directorul sportiv grecul Takis Fyssas, a declarat joi, dând dovadă de fair-play, cum a evitat înfrângerea României la masa verde, în barajul pentru Cupa Mondială.

În cele din urmă au câștigat după cum se știe la scorul general ( 3-1 , 1-1 ). România nu a reușit să alinieze trei portari pe foaia de arbitraj, în prima manșă, în conformitate cu regulamentele FIFA și a riscat o înfrângere administrativă cu 3-0. "Având în vedere miza, am putea ignora greseala lor și puteam să ne bucurăm de rezultatul dela masa verde, dar a fost important de a pune lucrurile în regulă. Noi am preferat ca această calificare să fie câștigată pe teren."

Românii au chemat in extremis un al treilea portar după ce Ciprian Tatarusanu s-a accidentat. Decizia de a avertiza cu privire la omisiunea potential letal a fost luată în acord cu antrenorul echipei Greciei, Fernando Santos, a declarat Fyssas, conform L'equipe.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash