București, 14 Noiembrie 2018

Gonzalo Higuain a fost suspendat două etape, după eliminarea din meciul Milan- Juventus

Gonzalo-Higuain-nov-2018

Atacantul echipei AC Milan, Gonzalo Higuain, a primit din partea Comisiei de disciplină a forului italian, două etape de suspendare, după meciul disputat Duminică, dintre AC Milan și Juventus, încheiat cu victoria torinezilor, scor 2-0. 

Astfel, Pipita Higuain, nu va evolua în partidele cu Lazio, din deplasare și cu Parma, acasă, cu excepția cazului în care Rossoneri vor solicita și vor obține aprobarea de reducere a pedepsei la o singură rundă de campionat, menționează cotidianul Gazzetta dello Sport.

Încă de luni, argentinianul Gonzalo Higuain și-a cerut scuze declarând: „Vreau să-mi cer scuze echipei, antrenorului, suporterilor și arbitrului pentru reacția mea. Îmi asum responsabilitatea pentru ce sa întâmplat. Evident, sper că nu se va mai întâmpla".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Sepsi-CFR-1-2-et-13

Citește și: CFR Cluj învinge în deplasare Sepsi și termină turul pe prima poziție a clasamentului

Victorie grea, dar pe deplin meritată, a obținut CFR Cluj în meciul cu Sepsi, scor 2-1, disputat duminică la Sfântu Gheorghe, în ultima etapă a turului Ligii 1...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X