Golul egalizator și eliminarea lui Brăneț, contestate de cei de la Oțelul
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Golul egalizator și eliminarea lui Brăneț, contestate de cei de la Oțelul

Otelul-Dinamo-2013Bucuresti, 30 septembrie 2013. Dinamoviștii au reușit victoria cu 2-1 în deplasarea de la Galați din cadrul etapei a 9-a. Iorga a deschis scorul la 5 minute de la începerea partidei prin Iorga, pentru ca după un sfert de oră de la reluarea reprizei secunde, să egaleze Dinamo prin penalty-ul transformat de Dragoș Grigore. Faza va fi mult discutată inclusiv de comisiile LPF intrucât cei de la Oțelul contestă decizia luată de Teodor Crăciunescu.

Astfel, antrenorul echipei Oțelul, Ionuț Badea, a declarat după meci pentru Digi Sport: "Sunt dezamăgit. Sunt două situații distincte, prima e ceea ce arătăm în teren și autocontrolul nostru. O alta e legată de faza penalty-ului. E un moment important al jocului. Adversarii n-au reușit prea multe în prima repriză. Din păcate a venit acel moment, eu consider că e viciere de rezultat, faultul a fost în afara careului. Apoi situația confuză, cu eliminarea. Se întâmplă astfel de momente între bărbații din teren.", a spus Badea, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

De partea cealaltă, Flavius Stoican, tehnicianul dinamoviștilor a declarat pentru acelasi post TV: "Sunt foarte bucuros, dar în primul rând vreau să felicit jucătorii pentru dăruire, pentru atitudine. Am dat dovadă de maturitate, că putem să întoarcem orice rezultat indiferent cu ce echipă jucăm. În prima repriză a fost o greşeală în urma căreia am primit un gol. La pauză le-am spus jucătorilor că e 0-0 şi că dacă joacă la valoarea pe care eu ştiu că o au e imposibil să nu marcăm. Trebuie să rămânem modeşti, chiar dacă am învins în deplasare. Putem să facem lucruri minunate dacă muncim".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash