București, 17 August 2018

Gnohere, omul providențial în partida cu Hajduk, scor general 2-1, duce FCSB în play-off

Gol-Gnohere-partida-cu-Hajduk

Autor a unei duble, Edy Gnohere, omul providențial al echipei FCSB în partida cu Hajduk Spilt, disputată joi pe Arena Națională, din manșa secundă a turului III, al Europa League, își trimite echipa în Play-off-ul Europa League.

Pentru FCSB, Edy Gnohere a realizat dubla în minutele 55 (pen) și 90+3, în timp ce Ahmed Said, reușise golul egalizator, în minutul 82. Golul al doilea al lui Gnohere, a fost marcat cu un excelent șut cu capul, din centrarea lui Romario Benzar.

Mijlocașul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat după meci la televizunea PRO-X, următoarele: „Sunt epuizat și fericit după acest meci, când sincer, nu mai credeam, dar mă bucur că Bizonul ne-a scos iarăși, nu știu a câta oară și îi mulțumim că este alături de noi. Mulțumim și publicului, că a fost senzațional. Vorbeam cu Benzar și a zis că nimic nu este mai frumos decât atunci când câștigi în minutul 90, este o satisfacție incredibilă și nu știu, te simți altfel. Avem noroc, dar uite avem și bulan și mulțumim lui Dumnezeu și la Bizon, că este tot timpul, acolo unde trebuie. Este un băiat incredibil.”

În Play-off, FCSB va întâlni în dublă manșă, echipa austriacă Rapid Viena, prima partidă, va avea loc pe 23 August, la Viena, iar returul va fi o săptămână mai târziu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Olimpiu-Morutan-gol-cu-Rudar

 

Citește și: FCSB se califică în turul 3 al Europa League, după ce a trecut de Rudar Velenje, scor general 6-0

Joi, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Europa League, pe Arena Națională, FCSB a câștigat cu scorul de 4-0, meciul cu Rudar...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X