București, 16 Februarie 2018

Gnohere a marcat singurul gol al partidei FCSB- Lazio, din manșa tur a 16-zecimilor Europa League

FCSB-Lazio-1-0

Joi, pe stadionul Arena Națională, FCSB a câștigat la limită, scor 1-0 cu Lazio, partida din șaisprezecimile Europa League, urmare a golului marcat de Edy Gnohere, în minutul 29.

Returul acestei duble manșe, va avea loc la Roma, pe stadionul Olimpico, în data de 22 Februarie. Echipa FCSB poate obține calificarea în cazul unei victorii sau unui rezultat de egalitate. Se mai poate califica chiar în cazul unui eșec la un scor de 2-1.

În ultimul minut al primei reprize, Lazio putea egala la ocazia avută prin Milinković-Savić, care a trimis balonul în bara transversală a porții lui Andrei Vlad. De precizat este faptul că, jucătorii echipei FCSB au avut o prestație destul de bună în toate compartimentele, evidențiind-use jocul colectiv. Portarul Andrei Vlad a avut o prestație excelentă, la cel mai important joc al său de până acum.

Atacantul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat după meci la televiziunea PRO X, următoarele: „Este bine că nu am primit gol și în același timp este bine că am câștigat. Puteam să facem și 2-0, dar din păcate, am luat o decizie proastă la acea fază. Și ei au avut câteva ocazii, când puteau să înscrie. Eu zic că este un rezultat bun pentru noi. M-am simțit foarte bine pe teren, le mulțumim cu toții suporterilor. Ne-am dori să fie la toate meciurile așa și la meciurile din campionat. Fotbalul este mult mai frumos când lumea vine la stadion și te încurajează. Cred că toți jucătorii noștri au fost la înălțime, ne-am depășit limitele, ca să zic așa, ne-am bucurat de fotbal și am făcut unul din cele mai bune meciuri de când sunt la Steaua. Șansele de calificare rămân aceleași de 50-50, pentru că acolo o să avem un meci destul de dificil.”

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a folosit următoarea echipă: Vlad- Benzar, Găman, Planic, Morais- Pintilii (46' Teixeira), Nedelcu- Man, Budescu, Florin Tănase (58' Coman); Gnohere (82' Cristi Tănase).

De partea cealaltă, antrenorul echipei Lazio, Simone Inzaghi, a rulat următorii jucători: Strakosha- Bastos, Luiz Felipe, Caceres- Basta, Murgia, Leiva, Milinkovic, Lukaku (75' Lulic)- Nani (56' Felipe Anderson), Caicedo (56' Immobile).

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii