București, 02 Octombrie 2019

Gnabry, mijlocaș Bayern: Cred că ultima dată când am marcat patru goluri, a fost când eram copil !

../Imagini-008-2019/Lewandowski-Bayern

Marți, pe Tottenham Hotspur Stadium, într-un meci al grupei B din Champions League, Tottenham a fost învinsă categoric de Bayern, scor 7-2, rezultat ce plasează echipa germană, pe prima poziție a clasamentului, cu 6 puncte. Tottenham, cu un singur punct, ocupă ultima poziție din clasamentul grupei B.

Serge Gnabry, în vârstă de 24 ani, mijlocaș al echipei Bayern și al echipei Naționale a Germaniei, a fost cel mai bun jucător de pe teren, reușind să înscrie nu mai puțin decât de 4 ori, în minutele 53, 55, 83, 88. Atacantul Robert Lewandowski a avut și el contribuția sa la obținerea victoriei, prin cele două reușite, din minutele 45 și 87. Mijlocașul Joshua Kimmich, a marcat golul egalizator al echipei Bayern, în minutul 15. Pentru Tottenham, au marcat Heung-Min Son, în minutul 12 și Harry Kane, minutul 61, din penalty.

Mijlocașul echipei Bayern, Serge Gnabry, a declarat după cele 4 goluri marcate, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „A fost o mare performanță - una dintre cele mai bune pe care le-am avut până acum. Pentru a marca șapte goluri în deplasare lui Tottenham, nu cred că se întâmplă foarte des! A fost o noapte minunată și suntem pe un loc bun acum în Liga Campionilor. Cred că [celelalte echipe] știu că nu ne oprim. După 3-1 sau 4-2 ne-am fi putut opri, dar am vrut mai mult. Cred că este un mesaj pentru toți ceilalți. Cred că ultima dată când am marcat patru goluri a fost când eram copil! Sunt foarte fericit cu performanța mea, bineînțeles și mă bucur că am putut ajuta echipa să câștige, o victorie atât de mare. Am spus că astăzi, că acest joc este unul în care vom vedea unde suntem. Șapte goluri nu se întâmplă des, dar trebuie să ne ținem cu picioarele pe pământ. Dacă facem asta, atunci spectacole de acest fel, pot veni mai des."

Antrenorul echipei Tottenham, Mauricio Pochettino, a declarat pentru BT Sport, conform site-ului UEFA: „Este prea greu să accepți acest tip de rezultat, dar adversarul de astăzi a avut calitate. Desigur că suntem supărați, dar trebuie să rămânem împreună și să fim puternici în mentalitatea noastră. Poate vă plictisiți de discursul meu, dar spun că jocul a fost astăzi, nu ieri. Este întotdeauna vorba de a lucra pentru a arăta ce poți face astăzi și nu mâine. Nu este vorba despre ceea ce ai făcut acum trei luni, este vorba despre azi, să faci tot posibilul. Este o situație pe care a trebuit să o înfruntăm. Trebuie să fim puternici și să continuăm, să rămânem împreună și să ne ajutăm reciproc. Am jucat foarte bine timp de 30 de minute. Eram compacți, agresivi și făceam pressing. Am avut ghinionul să primim gol în ultimul minut al primei reprize. După aceea, era 4-1 după opt sau nouă minute din a doua repriză. Am avut câteva șanse să înscriem și să fim în meci după penalty, dar după ce am primit încă trei goluri, a fost greu." 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Iulian-Cristea

 

Citește și: FCSB învinge la limită U Craiova, pe Ion Oblemenco, cu un gol norocos în ultimul minut de joc

Victor Pițurcă, antrenorul Universității Craiova, debutează cu un eșec pe bancă, în partida cu FCSB, disputată duminică pe Ion Oblemenco...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X