Gino Iorgulescu a câștigat șefia LPF
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Gino Iorgulescu a câștigat șefia LPF

Gino-IorgulescuBucuresti, 14 noiembrie 2013. În ședința LPF de astăzi pentru alegerea președintelui, Mitică Dragomir a pierdut cu 11 voturi la 7 în favoarea lui Gino Iorgulescu.

Președinții de cluburi din Liga 1, au votat pentru schimbare în fotbalul românesc, ținându-se cont de nenumăratele încălcări ale reguamentelor din ultima perioadă, fiind nevoie de o rvigorare la vârful Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir, a declarat imediat după încheiere voturilor următoarele: "Gino Iorgulescu a câştigat cu 11-7. A fost şi este un concurent şi un preşedinte meritoriu. Are o activitate fotbalistică de ani de zile, bănuiesc că va avea o activitate măcar cât am stat eu la LPF îi doresc să stea şi el. Las în urma mea o ligă frumoasă, îi las mobila lui Ceauşescu în biroul meu, că tot a fost prieten cu Nicu, îl las din punct de vedere financiar la un nivel extraordinar de mare. Sunt bucuros că în locul meu las un om de fotbal şi un profesionist. Am fost învins şi pe valoarea lui, dar şi pe valoarea politică. Nu am decât să îi doresc succes, să fie sănătos, să ţină liga aşa cum am ţinut-o eu cel puţin din punct de vedere financiar. Influenţa politică a fost majoră, dar ar fi urât să vorbesc de domnul Ponta, de domnul Dragnea".

Noul președinte instalat, Gino Iorgulescu a spus: "Domnul Dragomir a ţinut bine competiţia sub control în aceşti 17 ani. Noi o să încercăm să preluăm ce a făcut bine şi să îndreptăm ce nu a mers bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, preşedinţilor de cluburi şi altor persoane. Promit să fiu preşedinte deschis care să recredibilizeze fotbalul. Vrem să readucem lumea la stadion".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash