București, 06 Iulie 2018

Gino Iorgulescu, Președintele LPF: Suntem interesați de implementarea VAR

Gino-Iorgulescu-presedinte-LPF-2018

Joi, după tragerea la sorți a programului Ligii 1 pentru ediția 2018-2019, Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a răspuns jurnaliștilor la întrebări legate de sistemul actual cu 14 echipe al Ligii 1 și de implementarea tehnologiei arbitrajului video asistent.

Gino Iorgulescu, a spus că ar prefera un sistem competițional cu 12 echipe, cu cu 6 echipe în play-off și cu 6 echipe în play-out, întrucât meciurile s-ar termina toate odată.

Legat de implementarea VAR, Președintele LPF, Gino Iorgulescu a declarat: „Suntem interesați, așa cum ați spus și dumneavoastră, la Cupa Mondială a dat rezultate. Avem semne de la UEFA și de la Asociația Ligilor Profesioniste, că se va impune obligatoriu la un moment dat și acum sunt preocupări privind fondurile, care ar putea să vină de la UEFA sau de la Ligile Profesioniste de Fotbal, ca să putem să implementăm și la noi. În momentul când vom avea banii, să putem avea acea aparatură, poate testăm. Dacă altcineva, ne pune la dispoziție aparatura, UEFA sau Asociația Profesionistă a Ligilor de Fotbal, putem să testăm, cu acordul LPF, câteva meciuri, sau o etapă, două, înainte de a fi implementată.”

„Costurile variază, în funcție de ce aparatură performantă ai și câte camere, deci între un milion și două. Am făcut niște calcule și cam pe aici se învârte suma”, a spus în încheiere Gino Iorgulescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Anglia-Tunisia-2-1

 

Citește și: Anglia a obținut o victorie în extremis cu Tunisia, urmare a dublei lui Kane

Luni la Volgograd, într-o partidă din grupa G, a Cupei Mondiale, Anglia a reușit cu greu să se impună în fața Tunisiei, o echipă mult mai slab cotată...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X