căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 
 

20 septe 2012

Gigi Becali: Suntem favoriţi la calificare

Gigi BecaliFinanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la finalul partidei cu VfB Stuttgart, din grupa E a Ligii Europa, că rezultatul de egalitate îl mulţumeşte, având în vedere ocaziile pe care le-a avut gruparea germană şi a precizat că formaţia bucureşteană este favorită la calificare.

"Acum noi suntem favoriţi, dacă am făcut egal în deplasare. Eu zic că la Bucureşti îi vom bate. Amândouă sunt o apă şi-un pământ şi Molde şi Copenhaga, dar le vom spulbera noi. Echipa a muncit foarte mult, nu îţi poţi da seama, atunci când te aperi, cine îţi place mai mult. Una peste alta a ieşit bine", a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat că e mulţumit de rezultatul de egalitate înregistrat. "Având în vedere jocul, eu sunt mulţumit. Am marcat două goluri, am şi condus. Acum, e adevărat că ne-au cam dominat ei, dar şi noi am avut două ocazii clare şi Nikolici şi Rusescu, dar sunt mulţumit de rezultat şi nu trebuie să-l mânii pe Dumnezeu. Eu cred că Stuttgart e o echipă care pasează foarte bine, o echipă foarte bună pe care nu o cunoşteam. În mod normal era favorită pentru primul loc în grupă", a completat Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a debutat, joi, cu o remiză  în grupa E a Ligii Europa, scor 2-2 (1-1), în deplasare, cu formaţia germană VfB Stuttgart, după ce a condus cu 2-1 până în finalul meciului. Golurile au fost marcate de Ibisevici '5, Niedermeier '85, respectiv Adrian Popa '6, Rusescu '80 din penalti.

Sursa: mediafax; imagine, gsp.ro

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash