Gigi Becali, CONDAMNAT LA 3 ANI DE ÎNCHISOARE cu executare
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Gigi Becali, CONDAMNAT LA 3 ANI DE ÎNCHISOARE cu executare

Gigi_Becali_2013Bucuresti, 21 mai 2013. Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Gigi Becali, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină, condamnaţi definitiv la pedepse cu închisoarea decise în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, au fost transferaţi, luni seară, din arestul Poliţiei Capitalei, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Bucureşti - Rahova.

Babiuc şi Cioflină au fost aduşi primii la arest, după ce au fost luaţi de poliţişti de acasă. Becali, care s-a predat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, a fost adus la arest în jurul orei 21.50, cu o maşină cu geamuri fumurii a Poliţiei.

La arestul Poliţiei Capitalei, cei trei au făcut o vizită medicală, fiind efectuate, de asemenea, şi unele formalităţi.

Gigi Becali, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină au fost aduşi luni seară la arestul Poliţiei Capitalei, de unde, după vizita medicală şi unele formalităţi, vor fi duşi la penitenciarul Rahova, pentru a executa pedepsele dispuse de instanţa supremă în dosarul schimbului de terenuri.

Babiuc şi Cioflină au fost aduşi primii la arest, după ce au fost luaţi de poliţişti de acasă.

Becali, care s-a predat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, a fost adus la arest în jurul orei 21.50, cu o maşină cu geamuri fumurii a Poliţiei.

Poliţiştii au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei în cazul celor trei, emise de instanţă.

Deputatul Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, s-a predat, luni seară, la IPJ Ilfov, iar Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină, care au primit câte doi ani tot cu executare, au fost găsiţi la domiciliul lor de către poliţişti, informează IGPR.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei în cazul celor trei, emise de instanţă.

"Doi dintre condamnaţi, B. Victor şi C. Dumitru au fost găsiţi la domiciliul lor de către poliţişti. Al treilea, B. Gheorghe (Gigi Becali - n.r.), s-a prezentat la sediul IPJ Ilfov, unde poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - IGPR au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea", se arată într-un comunicat remis MEDIFAX de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Întrebat dacă regretă că a intrat în politică, Becali a spus: "Normal. Tot ce am făcut regret acum. De ce? Nu eram în politică, nu aveam problemele care le aveam. Păi mai eram condamnat acuma? Că ei l-au condamnat pe europarlamentarul şi deputatul Becali. Schengen, MCV şi cutare şi nu ştiu ce".

Întrebat dacă se consideră a fi monedă de schimb pentru intrarea României în Schengen , Becali a spus: "Ce contează la ei? Ce, au ei vreun Dumnezeu? Ce, dacă e bine, lasă să sacrificăm. Schengen, MCV...n-au Dumnezeu".

mediafax

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash