București, 01 Mai 2018

Gheorghe Mulțescu: „Mă interesează ca la fiecare meci să fim eficienți”

Gigi-Multescu-2018

Luni, în ultima partidă a etapei a 7-a din play-off, disputată la Giurgiu, Astra a dispus de CSM Poli Iași cu același scor 3-0, cu care câștigase restanța din cadrul celei de-a doua etape, disputate în urmă cu 4 zile, la Iași. Astfel Astra Giurgiu, a legat trei victorii consecutive, de când este condusă de pe bancă de Gigi Mulțescu și a urcat pe locul 4, ce îi poate aduce prezența în Europa League în cazul în care CSU Craiova câștigă Cupa României și se pune la punct cu licența pentru jocurile oficiale organizate de UEFA. Lupta pentru locul 4 dintre Astra și FC Viitorul va fi aprigă, mai ales că giurgiuvenii întâlnesc pretendentele la titlu FCSB și CFR Cluj!

În partida de luni, în care sistemul cu trei fundași folosit de Mulțescu, a dat roade, au marcat Abang, minutul 10, Alexandru Stan, minutul 47 și Alexandru Dandea, minutul 85 (penalty).

Gheorghe Mulțescu, tehnicianul echipei Astra, a declarat după victoria cu ieșenii la televiziunea Digi, următoarele: „Jocul a fost cam în oglidă, sau o copie a celui de la Iași, cu mici deosebiri, în sensul că am avut un pic mai mult posesia mingiei decât acolo. Am început foarte bine la fel ca și în primul meci, am înscris repede și după aceea, ne-am organizat foarte bine jocul și în apărare și la construcție. Jocul pe contre și pe contraatac ne-a ajutat astăzi. Sigur ne-a mai ajutat și golul splendid al lui Stan, iar lucrurile s-au așezat și am avut liniștea să păstrăm rezultatul.”

„Mă interesează ca la fiecare meci să fim eficienți și mai puțin spectacolul, să adunăm puncte, să fim cât mai sus pentru că fiecare loc înseamnă bani, o participare într-o Cupă Europeană, dar deocamdată luăm meci cu meci și vom vedea ce facem”, a spus în încheiere Gheorghe Mulțescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii