Fotbal flash-Welcome to my website

 

Gheorghe Mulțescu: Atunci când ratezi, nu poți să câștigi meciul

Gheorghe-Multescu-PETROLULBucurești, 01 Decembrie 2014. Pe Ștefan Cel Mare, Dinamo și Petrolul au terminat la egalitate, 0-0, meciul din cadrul etapei a 16-a, disputat duminică.

Meciul a fost echilibrat, cu multe faze de poartă, portarii Marc ți Pecanha și-au făcut datoria, fiind dealtfel jucătorii remarcați ai celor două formații.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost a echipei Petrolul, după o jumătate de oră de joc. Din pasa lui Teixeira, Albin trimite pe colțul lung, Marc deviază în bară!

Portarul echipei Dinamo a avut intervenții de excepție la șuturile lui Tamuz, în minutele 59 și 81. Pecanha a salvat și el poarta, in minutul 50 atunci când a salvat din fața lui Alexe și în minutul 73 la șutul lui Elton.

După meci, antrenorul echipei Petrolul, Gigi Mulțescu, a declarat la Look TV următoarele: "Le mulțumesc jucătorilor pentru efortul lor depus pe așa frig, pătrunzător, destul de vitreg, terenul foarte greu, moale. Este un rezultat care pe noi nu ne ajută foarte mult. Totuși se adaugă un punct în deplasare, n-am primit gol, asta este bine, numai că am ratat câteva ocazii foarte clare și atunci când ratezi, nu poți să câștigi meciul. Dinamo a abordat o partitură zic eu, corectă și cu ce calități au jucătorii lor, ne-au așteptat, au închis jocul la mijlocul terenului și au jucat pe contre, pe intercepții, pe greșelile noastre. Noi sigur că am controlat jocul, am încercat să construim, dar nu am avut spații și când am găsit totuși spațiile, am ratat".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.